kolecko Nováček

|
Zaslal: po leden 29, 2007 5:25 pm Předmět: Guild Wars |
|
|
Momentalne som to začal hrat asi tak 3-4dni mam account ... a musim povedať že rozumnejšie investovat 1300 sk slovenskych si neviem predstavit .. je to fakt bomba ... jedine mmorpg bez mesačnych poplatkov a fakt ked vas to chyti tak dokažete hrat nekonečno hodin bez prestavky ... ved som za tym presedel cely vikend vkuse ... inak oficialne stranky su
popripade priamo pre europsky region je to
... a pokial by ste hladali niečo ako je
pre World of Warcraft tak to bude asi problem pretože WoW komunita je predsalen stale ešte o dost väčšia ... avšak dost užitočnych informacii sa da najst napriklad tu
| kód: | | guildwars.gameamp.com/ |
... pokial by ste chceli tak česke a slovenske stranky su
a napodobne
musim uznať že česka stranka je v tomto smere na tom lepšie ... je podla mna o dost viac prepracovana oproti slovenskej ... ale tak ta aj existuje kratšie uvidime čo sa znej vykluje ...
no a ak by ste chceli nejake screeny tak tie su tu
| kód: | | www.guildwars.com/gallery/screenshots |
------------------------------
no inak ak niekto hravate tak sa ozvite v hre ... zatial som len nizučky levelik 9 nick Tensa Kageyoshi ... inak hrdy majitel guildy o dvoch členoch (ja a kamarat ) s nazvom PowA ... Protectors of world Aliance
//Edit: Linky mimo fórum dávej do CODE. Toto je 3. a doufám, že poslední upozornění. Upraveno. Malas91 |
|