| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
makrela Nováček

|
Zaslal: út srpen 05, 2008 7:38 pm Předmět: Červený trpaslík |
|
|
Kouká někdo na RD? Podle mě je to jeden z nejlepších seriálů, který kdy vznikl. Co si o něm myslíte vy? _________________ "Dokud na sebe nenaložíte více, než můžete zvládnout, tak nevíte, co skutečně dokážete." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Halajda Člen

|
Zaslal: út srpen 05, 2008 9:32 pm Předmět: |
|
|
Tak Trpaslík je těžká klasika, a to už i u nás v Česku. Hlavně díky České televizi a jednomu z mála opravdu povedených dabingů.
Když ho dávali poprvé, tak sem si ho skoro celý nahrál a od té doby už sem měl pár trpaslikol, kdy jsem sledoval nepřetržitě od začátku do konce . to jen pro představu, co si o něm myslím.
Je dobře, že u nás vydali DVD s českým dabingem, ale to už má pár much. Hlavně je to ta nešťastně remasterovaná verze s pozdější verzí lodě a taky si mohli odpustit to bezduché "scénář" a jména epizod, která do dvd verze evidentně nepasujou...
ale hlavně trpaslíka miluju, protože tam nejde o remasterování, kratší loď nebo "scénář". Myslím, že každej tuší, o co tam jde  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BLeeCraleek Nováček
|
Zaslal: út září 02, 2008 1:11 pm Předmět: |
|
|
Jo trpaslík...teďka jak ho dávali na DVDčkách na stáncích...to mě dost potěšilo...sice sem stihla jenom první DVDčko ale i tak je to super...kamoš mi slíbil že mi ostatní přepálí...tak se těším...
jinak je super... _________________ Nic, jako něco, se nikde neděje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Halajda Člen

|
Zaslal: ne září 07, 2008 8:36 pm Předmět: |
|
|
Určitě už mezi mnohé z vás pronikla zpráva, že se bude natáčet speciální prodloužený díl Trpaslíka... samozřejmě s naší klasickou sestavou a o scénář se nám postarají Grant & Naylor...
Pokud bude mít úspěch, bylo naznačeno, že by mohli navázat celovečerním dílem nebo dalším seriálem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
makrela Nováček

|
Zaslal: pá září 12, 2008 4:55 pm Předmět: |
|
|
Halajda: kde jsi to cetl? ja totiz o tom nic nevim _________________ "Dokud na sebe nenaložíte více, než můžete zvládnout, tak nevíte, co skutečně dokážete." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Halajda Člen

|
Zaslal: so září 13, 2008 10:46 am Předmět: |
|
|
Mno... poprvé jsem se to dozvěděl na nejrůznějších českých diskuzních fórech, ale je to i na fóru na oficiálních stránkách
Rob Grant to oznámil koncem srpna na nějakém srazu před menší skupinkou fanoušků... Scénář je už údajně téměř hotový a natáčení má být v říjnu... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
makrela Nováček

|
Zaslal: so září 13, 2008 12:43 pm Předmět: |
|
|
tak to je nejlepsi zprava za posledni dobu  _________________ "Dokud na sebe nenaložíte více, než můžete zvládnout, tak nevíte, co skutečně dokážete." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|