Obsah fóra Eureka Project
EuEureka Project   FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace   ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Červený trpaslík

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Eureka Project -> Další seriály
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
makrela
Nováček

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2008 7:38 pm    Předmět: Červený trpaslík Citovat

Kouká někdo na RD? Podle mě je to jeden z nejlepších seriálů, který kdy vznikl. Co si o něm myslíte vy?
Halajda
Člen

PříspěvekZaslal: út srpen 05, 2008 9:32 pm    Předmět: Citovat

Tak Trpaslík je těžká klasika, a to už i u nás v Česku. Hlavně díky České televizi Smile a jednomu z mála opravdu povedených dabingů.
Když ho dávali poprvé, tak sem si ho skoro celý nahrál a od té doby už sem měl pár trpaslikol, kdy jsem sledoval nepřetržitě od začátku do konce Laughing . to jen pro představu, co si o něm myslím.

Je dobře, že u nás vydali DVD s českým dabingem, ale to už má pár much. Hlavně je to ta nešťastně remasterovaná verze s pozdější verzí lodě a taky si mohli odpustit to bezduché "scénář" a jména epizod, která do dvd verze evidentně nepasujou...

Very Happy ale hlavně trpaslíka miluju, protože tam nejde o remasterování, kratší loď nebo "scénář". Myslím, že každej tuší, o co tam jde Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BLeeCraleek
Nováček

PříspěvekZaslal: út září 02, 2008 1:11 pm    Předmět: Citovat

Jo trpaslík...teďka jak ho dávali na DVDčkách na stáncích...to mě dost potěšilo...sice sem stihla jenom první DVDčko ale i tak je to super...kamoš mi slíbil že mi ostatní přepálí...tak se těším...
jinak je super...
Halajda
Člen

PříspěvekZaslal: ne září 07, 2008 8:36 pm    Předmět: Citovat

Určitě už mezi mnohé z vás pronikla zpráva, že se bude natáčet speciální prodloužený díl Trpaslíka... samozřejmě s naší klasickou sestavou a o scénář se nám postarají Grant & Naylor...
Pokud bude mít úspěch, bylo naznačeno, že by mohli navázat celovečerním dílem nebo dalším seriálem Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
makrela
Nováček

PříspěvekZaslal: pá září 12, 2008 4:55 pm    Předmět: Citovat

Halajda: kde jsi to cetl? ja totiz o tom nic nevim
Halajda
Člen

PříspěvekZaslal: so září 13, 2008 10:46 am    Předmět: Citovat

Mno... poprvé jsem se to dozvěděl na nejrůznějších českých diskuzních fórech, ale je to i na fóru na oficiálních stránkách
kód:
reddwarf.co.uk

Rob Grant to oznámil koncem srpna na nějakém srazu před menší skupinkou fanoušků... Scénář je už údajně téměř hotový a natáčení má být v říjnu...
makrela
Nováček

PříspěvekZaslal: so září 13, 2008 12:43 pm    Předmět: Citovat

tak to je nejlepsi zprava za posledni dobu Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Eureka Project -> Další seriály Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: