| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ashrak_22 Nováček
|
Zaslal: st září 26, 2007 4:25 pm Předmět: Co právě čtete? |
|
|
Jak tak koukám tak tu asi nikdo nečte, když je tu v části knihy naprosto bílo...
Tak já začnu, momentálně mám rozečtenou Barvu Kouzel od Teryho Pratchetta, a postupne se chystám na celou Zeměplošskou sérii  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joebrain Člen

|
Zaslal: st září 26, 2007 10:25 pm Předmět: Re: Co právě čtete? |
|
|
Jsem rád, že někdo konečně přispěl do téhle sekce .
Já mám zrovna rozečtené:
William Gibson: Neuromancer
Douglas N. Adams: Život, vesmír a vůbec
Edda (severská mytologie)
Albert Einstein: Teorie relativity
Ne, že bych byl tak výkonný čtenář, ale vždycky mě něco nového zaujme, tak se do toho začtu a střídám. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
shadow.wizard Moderátor

|
Zaslal: čt září 27, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
Dextera  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joebrain Člen

|
Zaslal: so březen 15, 2008 7:30 pm Předmět: Re: Dexter |
|
|
| Dextera už jsem si taky pořídil, seriál je výborný a už se teším na knižní předlohu. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dr. Rodney McKay Nováček
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 12:59 am Předmět: |
|
|
| Joebrain to máš celkem zajímavé knihy. Zajímáš se o kvantovou fyziku nebo tak? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
makrela Nováček

|
Zaslal: ne srpen 03, 2008 3:18 pm Předmět: |
|
|
ja jsem se momentalne vrhla na knihy od clarka, prave mam rozectene zkazky z planety zeme _________________ "Dokud na sebe nenaložíte více, než můžete zvládnout, tak nevíte, co skutečně dokážete." |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Halajda Člen

|
Zaslal: po srpen 04, 2008 4:50 am Předmět: |
|
|
Tak já jsem měl Clarkovské období teď na jaře, ale v květnu mi to přerušilo učení na zkoušky a pak už jsem se k němu nějak nevrátil. Místo toho se teď o prázdninách prokousávám kompletním Mariem Puzem.
Jinak mám záběr hlavně scifi... Asimov, Bradbury, Clarke, Herbert, Robinson, Turtledove, Weber, Henlein atd atd |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Straczynski Nováček

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 5:23 pm Předmět: co ctu |
|
|
Tak ja tedka ctu Stalkera od bratru Arkadije a BOrise Strugacti/ch/
Jako nejdriv jsem hrala hru S.T.A.K.E.R: Shadow of Chernobyl, ta me zaujala tou zonou samou o sobe, ... takovy napad o zone, kde se to vzalo..? Tak jsem casem zjistila, ze je film od Tarkovskiho, tak jsem to zkoukla a hafo dobry /klubovej film/ a tak jsem si tedka sehnala knizku... Taky mazec ...
| kód: | | http://www.ovsem.net/hry/stalker-kniha-film-hra |
A potom druhy co ctu nebo mam nachystany dalsi v poradi je The Art of War/Suntzu/Umeni valky/ od nejakyho japonce Suna, jako taky hafo dlouho stary neco pres dva a pul tisic let, a jeste furt se to prodava no... kruty.,.. ale cteni me teprve ceka Tak uvidime
Cteni a rozvoji Zdar  _________________ Am I Humanoid or Human? What´s a better? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Halajda Člen

|
Zaslal: po srpen 25, 2008 5:52 pm Předmět: |
|
|
Mno Sun Tsu (konkrétně je to Číňan) není zrovna lehká odpolední četba... to si užiješ  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Straczynski Nováček

|
Zaslal: út srpen 26, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
Tak jako co jsem o tom četla a co jsem se koukala dovnitř nevypadá to nijak moc zle. Aspon ze mě bude skvělá managerka jak všude píšou!
Hau _________________ Am I Humanoid or Human? What´s a better? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BLeeCraleek Nováček
|
Zaslal: út září 02, 2008 1:20 pm Předmět: |
|
|
Terry Pratchett-Noční hlídka (čtu to už pomilionté ale pořád je to super) _________________ Nic, jako něco, se nikde neděje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Straczynski Nováček

|
Zaslal: st září 03, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
jjo noční hlídka je dobrá a potom ještě Dobré znamení, který napsal s Gaimanem. Ale to už není ze zeměplochy.
Caw _________________ Am I Humanoid or Human? What´s a better? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BLeeCraleek Nováček
|
Zaslal: ne září 07, 2008 2:01 pm Předmět: |
|
|
jj to sem taky četla...je to moc dobrý ale na noční hlídku to prostě nemá...ta je geniální... _________________ Nic, jako něco, se nikde neděje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Halajda Člen

|
Zaslal: ne září 07, 2008 8:34 pm Předmět: |
|
|
hmm.. mno, já na knižní fantasy jsem nikdy moc nebyl... kromě Tolkiena jediný, co mě chytlo, byla Videssoská série od Turtledova...
Ale u Zeměplochy se mi líbí ty dvě mapy (Ankh-Morpork a Zeměplochy)... hezky ilustrované  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
joebrain Člen

|
Zaslal: po září 08, 2008 9:45 pm Předmět: Fantasy |
|
|
S fantasy mám taky problém, moc rád bych si něco dobrého přečetl, ale všechno jsem zatím rychle odložil, protože to prostě Tolkienovi nešlapalo ani na paty . Ted myslím klasickou fantasy, nechci totiž zpochybnovat kvality Zeměplochy . Sci-fi se mi prostě celkově zdá příběhově bohatší, protože ho nesvazuje tolik konvencí a pravidel jako fantasy příběhy.
A mimochodem jsem moc rád, že se tady trochu rozběhla diskuse o literatuře, jen tak dál . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|